Våra kurser

Kursprogrammet Certifierad Dödsdoula® – unik i sitt slag, det första och mest omfattande i Sverige och Skandinavien sedan 2021. I samverkan med End of Life-organisationer över hela världen.

Kursledare är Jenny-Ann Gunnarsson och Susanne Nilsson samt kollegor från engelska organisationen End of Life Doula UK. Höstens kurs börjar 27 september 2024. Vill du bli del av en helt ny rörelse och roll, maila oss gärna på info@dodsdoulan.se så skickar vi mer information.

Kursprogrammet innefattar fyra moduler och om man genomför alla blir man certifierad efter avlagt examensarbete. De tre första modulerna är fysiska och görs på plats i Nässjö på Hotell Högland, vid två-tre tillfällen. Den sista modulen är digital och görs på egen hand. För varje modul får man också ett bevis på deltagande. Modulerna genomförs på svenska till största del men det blir även tillfällen som är på engelska. Inga förkunskaper krävs men en lämplig bakgrund eller inställning/förståelse kan vara bra. Våra kurser är utformade på ett sätt som ger dig både kunskap och trygghet för att kunna hjälpa personer i livets slutskede.

För de som gått eller går på en utländsk dödsdoula/end of life doula-utbildning, kan vi vara ett komplement. Vi inriktar oss bl a på de regler, lagar och bestämmelser som gäller i Skandinavien samt andra specifika företeelser för dessa länder.

För mer information om kurser, workshops och föreläsningar går det bra att maila oss på info@dodsdoulan.se